27 Haziran 2013 Perşembe

THE MOST POPULAR TEENAGE TV SERIES

                                                           1 - The Vampire Diaries:

                                                                 2- Supernatural:
 
                      3. Teen Wolf:                                                                                                                                          
 
4- The Walking Dead:              
5- True Blood:
6- The Carrie Diaries:
 
                                                                                                               
                                                                                                           

26 Haziran 2013 Çarşamba

BOOK REVIEW: THE SELECTION

BOOK REVIEW: THE SELECTION
First of all what a gorgeous cover!!
I want to say this book is so amazing, romantic, exciting, funny...
When I started to read this book, I know I like so much but I like so so so so much. I LOVE Selection.
Why am I love this book so much?

1. Summary: For thirty-five girls, the Selection is the chance of a lifetime. The opportunity to escape the life laid out for them since birth. To be swept up in a world of glittering gowns and priceless jewels. To live in a palace and compete for the heart of gorgeous Prince Maxon.

But for America Singer, being Selected is a nightmare. It means turning her back on her secret love with Aspen, who is a caste below her. Leaving her home to enter a fierce competition for a crown she doesn't want. Living in a palace that is constantly threatened by violent rebel attacks.

Then America meets Prince Maxon. Gradually, she starts to question all the plans she's made for herself--and realizes that the life she's always dreamed of may not compare to a future she never imagined.

2. Characters:
America Singer: I annoyed her a little but whatever happens, America is suitable to be a main character. She doesn't want to draw attention. She is as courageous person as acts rude to Prince. What a shame! :)

Aspen: I like him in previous chapter. Then he acts so complicated. One time he is so romantic, one time he is rude. I annoyed him.. But he is also so cute towards the end of the book. Anyway, I love him :)

Prince Maxon: the most cutest, funniest person in this book. He is also shy! I expect Prince is bad boy, rude and selfish person. But he isn't. And I am so happy for he isn't like that. He always stand beside America. That is also so cute too.

3. The Love Triangle: America stucks between Aspen and Prince Maxon. Who is America's choose?

If you love reading dystopian and romantic books, you have to read The Selection too. The Selection reminded Hunger Games but I think The Selection is more more more better than Hunger Games. :)
The Selection by Kiera Cass

MAXON FOREVER!





KİTAP YORUMU: Beni Seç (THE SELECTION)

Başlangıç olarak.... Ne kakar mükemmel bir kapak öyle değil mi?
Kitap hakkında düşüncelerime geçmeden önce bu kitabın mükemmel, romantik, eğlenceli ve komik olduğunu söylemek istiyorum. :)))
Bu kitabı okumaya başlamadan önce Beni Seç'i seveceğimi biliyordum ama sevmekle kalmadım. Kitaba BAYILDIM!!!
Peki neden kitabı bu kadar sevdiğime gelirsek....

1)Özet: Bir prens nasıl tavlanır?
Illea ülkesinde tüm genç kızlar doğdukları günden beri sınıf atlamanın peşinde. Paha biçilmez mücevherlere, göz alıcı elbiselere ancak bu şekilde sahip olabilecekler. Bunun için tek bir şansları var: SEÇİM. Kıyasıya bir mücadeleyle geçen Seçim'i kazanmanın tek yolu Prens Maxon'u kendine aşık etmek.
America içinse Seçim, bir kabustan farksız. Bu yarışa girmeyi kabul ederse, kendisinden aşağı sınıfta olduğu için herkesten gizlediği aşkı Aspen'i arkasında bırakmak zorunda kalacak. Öte yandan bu, ailesinin tek kurtuluş şansı.
America saraya adım atar atmaz, kendini esrarengiz bir dünyanın içinde bulacak. Saray hiç de dışarıdan göründüğü gibi olmayacak.
35 kızın katıldığı bir yarış nasıl kazanılır?

2)Karakterler:
America Singer: Ona biraz sinir olduğumu söylemeliyim ama ne olursa olsun America Singer bir kitabın baş karakteri olmak için gereken bütün özelliklere sahip. Öncelikle ilgi çekmeye çalışmıyor.
Ve bir prense kaba davranacak kadar cesaretli. (Ne ayıp ama! :D)

Aspen: Başlarda onu sevdiğimi söylemeliyim. Sonrasında ise Aspen çok karmaşık davranmaya başladı. Bi ara romantik oluyor, bir süre geçtikten sonra kaba oluyor. Aspen'e sinir oldum. Ama kitabın sonuna doğru baştaki tatlı haline döndü gibi. Her neyse, Aspen'i sevdim. :)

Prens Maxon: Bu kitaptaki en tatlı en komik karakter. Hem de utangaç!! Prensin kaba, bencil ve kötü olacağını sanmıştım ama yanılmışım. Ve buna çok sevindim. Her zaman America'nın yanında oluyor. Bu da Maxon'un sevdiğim özelliklerinden biri.

3) Aşk Üçgeni: America Aspen ve prens Maxon arasında gidip geliyor. Peki seçimi kimden yana olacak?

Eğer distopik ve romantik kitapları okumayı seviyorsanız, mutlaka bu kitabı da listenize eklemelisiniz. Beni Seç Açlık Oyunları'nı andırabilir ama bence Açlık Oyunları'ndan kat kat daha güzell. :))



24 Haziran 2013 Pazartesi

Korean Drama :)

Kore dizileri gerçekten insanları derinden etkiliyor. Dizideki müzikler ve sahneler
o kadar uyumlu ki sanki bazen o dünyanın içine giriyorum. Aslında ilk Kore dizilerine
başladığımda biraz tereddütlüydüm çünkü bazı sahnelerde çok abartıyorlar diye düşünüyordum fakat 
yanılmışım. Sevdiğim ilk Kore dizisi Boys Over Flowers'dı. Şanslıyım ki böyle bir dizi buldum resmen
bu dizi insanları içine çekiyor bir yandan komik bir yandan dram ve dizilerin olmassa olmazı romantizm var...




 Korea TV series are impressed people very much. In Korea TV series musics and scenes are so compatiblewith each other.       Actually I worried when I started to watch 
Korea TV series because think in some scenes they overstate so much but I was wrong.
 The first Korea TV series that I love it is : Boys Over Flowers.
I am lucky for I find like wonderful TV series Boys Over Flowers are impressed people very much . This TV series includes comedy ,drama and romance...


  

18 Haziran 2013 Salı

ZOMBIE TIME!!!

ZOMBIE TIME!
I watched Warm Bodies yesterday and it was amazing. Because I love R. He is so cute <3
First of all, I expect less fun and action but the film was amazing and interesting.
Film starts with R's killing Julie's boyfriend! Anyway, I don't like Jullie's boyfriend. R is sweeter and funnier than him.
And Julie... When R rescued her for other zombies, first of all she scared. But when she speaks more to him, she liked and believed him.
And the end...I don't give a spoiler but I just say the film finish with happy ending.(What a surprise!)



 
BOOK PLOT:
'R' is a zombie. He has no name, no memories and no pulse, but he has dreams. He is a little different from his fellow Dead.

Amongst the ruins of an abandoned city, R meets a girl. Her name is Julie and she is the opposite of everything he knows - warm and bright and very much alive, she is a blast of colour in a dreary grey landscape. For reasons he can't understand, R chooses to save Julie instead of eating her, and a tense yet strangely tender relationship begins.

This has never happened before. It breaks the rules and defies logic, but R is no longer content with life in the grave. He wants to breathe again, he wants to live, and Julie wants to help him. But their grim, rotting world won't be changed without a fight...
 
FILM TRAİLER:
 
 
ZOMBİ ZAMANI!!
 
Dün Warm Bodies'i izledim ve muhteşemdi. 'R' yani sevimli zombimiz çok tatlıydı.
İlk izlemeye başladığımda filmden beklediğim daha az heyecan ve komik olmasıydı. Ama filmi izlediğimde beklentilerim beni yanılttı. Film her yönüyle muhteşemdi!!!
Film, R'ın Julie'nin erkek arkadaşını öldürmesiyle başladı. Neyse, zaten Julie'nin erkek arkadaşını sevmemiştim.
 R ondan çok daha tatlı ve komik.
 
Ve Julie... R onu diğer zombilerden kurtardığında ilk başta R dan korkmuştu. Ama onunla daha çok konuşmaya ve tanımaya başladığında, Julie R'dan hoşlanmaya ve ona güvenmeye başladı.
Ve filmin sonu... Spoiler vermeyeceğim ama şunu söyleyebilirim: Film mutlu sonla bitiyor!(Ne sürpriz!!!)

13 Haziran 2013 Perşembe

HANGOVER 3 REVIEW

WATCH & TELL - 1

In this part, we review which films watched every week and new films. Our first film on this part is:
HANGOVER 3

The film starts with Alan's father dead. This is the last film on Hangover series. So almost all fans become sad. In Hangover 3, Alan's friends tried to fix him. But Alan can't give up to being funny and insane.Hangover 3 is more emotional than others.  I don't want to say that but I think Hangover 3 is less funny and excited than Hangover 1 and 2. When I see funny scenes in Hangover 1 and 2, I expect Hangover 3 is better than others. Briefly my expextation is higher than I saw.

HANGOVER 3 TRAILER:

WATCH &TELL- 1

Bu bölümde her hafta izlenilen veya vizyondaki filmlerden birini eleştireceğiz. İlk filmimiz ise:
HANGOVER 3

Film Alan'ın babasının ölmesiyle başlar. Bu film diğerlerine göre daha duygusaldır. Bu serinin sonlanmasıyla neredeyse bütün hayranlar üzüldü. Alan'ın arkadaşları bu filmde Alan'ı düzeltmeye çalışıyorlar. Fakat Alan bir türlü eğlenceyi ve deliliği bırakamıyor. Üzülerek söylüyorum ki bu film diğerlerine göre daha az komik ve daha az heyecanlı. Hangover 1 ve 2 deki komik sahneleri görünce 3.nün daha güzel olmasını beklerdim. Kısacası beklentilerim çok daha yüksekti.


11 Haziran 2013 Salı

WELCOME TO BOOKS AND FILMS PLANET!

WELCOME TO BOOKS AND FILMS PLANET!

In this blog, we shared comments, interviews, suggestions and more... Hereafter we all travel book's and film's- TV series planets together!! We write our nickname under what we shared.
In this blog, Sharing is made by two people.
If you follow us, we were happy to be followed.
Our nickname: -korealoca
                         -thicamoca


KİTAPLAR VE FİLMLERİN GEZEGENİNE HOŞGELDİNİZ!

Bu blogta yorumlar, röportajlar, öneriler ve çok daha fazlası yayınlanacak. Bundan sonra hep birlikte kitaplar ve filmlerin-dizilerin gezegenlerine yolculuk yapacağız. Paylaştıklarımızın altına nickname'imizi yazacağız. Bu blogta paylaşımlar iki kişi tarafından yapılacaktır. Bu yolculuğumuzda bize eşlik ederseniz mutluluk duyarız!!...
Nickname'imiz: -korealoca
                          -thicamoca